Skip to main content

DJ Major Gabe – Esküvői Dj

Kedves Jegyespár!

Először is szeretnék gratulálni nektek az eljegyzéshez, másodszor pedig sok sikert kívánni az előttetek álló nehéz feladathoz, az esküvő megszervezéséhez! Mikor a zene kérdéséhez érkeztek, érdemes meggondolni, zenekarra vagy dj-re essen a választás!

Manapság a vendégek listája meglehetősen széles a korosztály tekintetében, vagyis a pár éves gyerkőctől egészen a büszke nagypapáig, mindenki részt vesz ezen a Nagy Napon, ezáltal széles zenei repertoárra van szükség az est hangulatához! Ennek szünetmentes szolgáltatására a dj tökéletes választás! Az este minden mozzanatának hangot ad, 1 másodperc megszakítás nélkül, és ami fontos, rengeteg együttest hordoz táskájában hamis dallamok nélkül!

Az én táskám a 70-es évek tehetségeitől napjaink top slágeréig tárolja a lemezeket, ami magába foglalja a külföldi, magyar retro illetve rock & roll zenéket, legnépszerűbb mulatós zenéket egy kis latin, rock és R&B zene kíséretében mai slágerekkel karöltve.

A megunhatatlan örökzöld slágereket a mai elvárásoknak megfelelő fiatalos lendülettel pörgetem, szemelőtt tartva az ifjú pár kívánságait is, amihez adott a lehetőség egy zenelista előzetes leadására!

A színes zenei választék elsősorban a közönség kéréseiből és az esküvőkön elvárt zeneszámok összegyűjtéséből származik, de emellett folyamatosan bővül lemezestáskám a legújabb slágerek megjelenésével, illetve a Ti kéréseitekkel!

Rendelkezésre áll minden technikai felszerelés, amely a ceremónia lebonyolításához szükséges, azaz hang, fény és dj technika, melyet leginkább a Pioneer és RCF mint márka képviselnek.

Az esküvőkön nyújtott szolgáltatásom, korlátlan időre szól, azaz addig tekergetem a potmétereket a dj pultban, míg „az utolsó ember talpon van”!

Ahhoz, hogy elképzeléseiteknek megfelelően tudjátok kiválasztani dj-teket, számomra elengedhetetlen a személyes találkozó, ugyanis ekkor tudok kézzel fogható információval szolgálni zenei munkásságomról, szolgáltatásomról!

Hívj, a hangod zene füleimnek! 😉

+36 30 622 21 55

www.djmajorgabe.hu

[email protected]

Kapcsolatfelvétel