Skip to main content

Színpadra Fel! – Zenei tehetségkutató, jelentkezési útmutató

2024.04.04.

1. Olvasd el a pályázati felhívást itt!

2. Töltsd fel a produkciódról készült videót az alábbi tárhelyre!

3. Itt megtalálsz minden olyan dokumentumot, amelyre szükséged lesz a jelentkezés során.
Töltsd le, mert ezekre mindenképp szükséged lesz a jelentkezéshez!

4. Nyomtasd ki, és kitöltve juttasd el hozzánk az alábbi címre:
9022 Győr, Liszt Ferenc u. 20.

Várunk minden 14 év feletti Győr-Moson-Sopron vármegyei énekest, zenei előadót, zenekart, DJ-t, aki úgy ​érzi, itt az ideje, hogy megmutassa magát, tehetségét a közönségnek. Műfaji megkötés nincs.

A jelentkezési szándékát kérjük, jelezze az [email protected] e-mail címen.

A kitöltött dokumentumokat 2024.05.30-ig tudjuk befogadni. (Jelentkezési lap, Hozzájárulás adatkezeléshez ​- ezt a nyilatkozatot valamennyi videós anyagon szereplő személynek ki kell töltenie, az előadó, illetve a ​zenekar nevének megjelölése mellett!)
A dokumentumokat megtalálod ITT.

Nevezési díj nincs.

Díjban az első három helyezett részesül Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Rotary Club ​Alapítvány jóvoltából.

1. helyezett „Győr Zenei felfedezettje” díj, valamint egy profi videóklip elkészítésének lehetősége
2. helyezett 150.000 Ft
3. helyezett 100.000 Ft
A DJ kategória győztese felléphet a Győri Rotary Fröccsnapok keretében.

A nevezés általános feltételei:

  • A programba kizárólag amatőr, feltörekvő előadókat, zenekarokat, DJ-ket várunk, nem jelentkezhetnek ​professzionális kiadói múlttal rendelkező zenekarok (a saját kiadás és a helyi, lokális médiumokban való ​megjelenés még nem kizáró ok).
  • Nem fogadhatjuk el olyanok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari ​alprogramjának támogatottjai voltak.
  • A versenyző a nevezése mellé töltsön fel videós anyagot a megjelölt tárhelyre, mp4 formátumban, ​maximum 1 GB terjedelemben.
  • A nevezés elfogadásához szükséges a rendezvény „hozzájárulás adatkezeléshez” nyilatkozatának kitöltése ​és leadása.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a videó szexuális, politikai, vallási, megbotránkoztató, ​gyűlöletkeltésre alkalmas tartalommal rendelkezik, annak közzétételét megtagadjuk.
  • Amennyiben a nevező, vagy a nevező zenekar tagjai között 18. életévét még be nem töltött személy van, ​kérjük, jelöljék az űrlapon. 14-18 életév közötti jelentkező esetében a törvényes képviselő írásos ​hozzájárulása is szükséges a nevezés elfogadásához.
  • Figyelemmel a pályázat céljára csak azon pályázók nevezését tudjuk befogadni, akik – valamennyi videós ​anyagon szereplő személlyel együtt – vállalják a beküldött videó online nyilvános szavazáson való ​megjelenítését, valamint az élő show-ban való részvételt, továbbá ennek során az érintettekről – ​beazonosítható módon történő felvételt is lehetővé tevő – rögzítését.

Az élőzenei kategória nevezési feltételei:

  • A versenyen a zenekarok élő, hangszeres formációban vehetnek részt, énekesek részére félplayback ​megoldás is engedélyezett.

Az élőzenei verseny menetrendje:

  • Az online előválogatón a szakmai zsűri kiválasztja az általa legjobbnak tartott 9 előadót vagy zenekart, a ​tizedik fellépőt a közönség választja ki az online, nyilvános szavazáson.
  • Amennyiben a zsűri által kiválasztott és a közönség által legjobbnak tartott produkcióban egyezőség ​alakul ki, a zsűri jogosult a saját döntését felülbírálni és egy másik versenyzőt nevezni az élő show-ra, a ​döntés nem befolyásolja a nyilvános szavazás eredményét.
  • Szavazni 2024.06.01-06.30. közötti időpontban lehet az erre a célra létrehozott webfelületen, az élő ​show-ra bejutókat e-mail-ben értesítjük, legkésőbb 2024. július 5-ig.
  • A kiválasztott 10 fellépő közül, – akik részt vesznek a Győri Rotary Fröccsnapok keretében az élő ​megmérettetésen – a helyszínen leadott közönségszavazatok sorrendje alapján alakul ki a végleges ​eredmény.
  • A döntő 2023.07.20-án a Győri Rotary Fröccsnapok keretében valósul meg Győrben, a Dunakapu téren, ​ahol a fellépők maximum 15 perces műsoruk keretében mutatkoznak be. A közel 120 nm-es ​nagyszínpadon, professzionális hang és fénytechnika segítségével adhatják elő produkciójukat a város ​közönsége előtt.

A DJ kategória nevezési feltételei:

  • A kategóriába való jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen saját keverő pulttal, vagy ​önerőből béreljen saját produkciójához megfelelő pultot.
  • A jelentkező élő fellépést vállal 2024. július 20-án.

A DJ verseny menetrendje:

  • A kategória győztese online értékelés során kerül kiválasztásra egy szakmai zsűritag által 2024. június 30-​ig. Közönségszavazásra ebben a kategóriában nem kerül sor.
  • A kategória győztese 2024. július 20-án élőben szerepelhet a Rotary Fröccsnapok keretében a Dunakapu ​téri nagyszínpadon.
  • A győztest legkésőbb 2024. július 5-ig értesítjük.

Szóval kedve jelentkezők: Színpadra Fel!