Győri Rotary Fröccsnapok

A Színpadra fel! versenykiírás megtekinthető ITT!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Rotary Club Győr Alapítvány közös szervezésében megvalósuló Győri Rotary Fröccsnapok pénteken nagykoncerttel indul.

Hagyományteremtő szándékkal, idén először zenei tehetségkutató versenyt rendezünk a fröccsnapok keretén belül. A Színpadra fel! versenyre április 17-től várjuk a Győri, illetve Győrhöz kötődő zenészek és zenekarok jelentkezését. A tehetségkutatóra olyan zenei produkciókat bemutató, amatőr együtteseket várunk (műfaji megkötés nélkül), akik még nem adtak ki saját lemezt. A kiváló bemutatkozási lehetőség anyagi támogatását a Rotary Club Győr ajánlotta fel. Az előzetes bírálatokat követően a zsűri által kiválasztott, kiemelkedő produkciók lépnek fel a Fröccsnapokon. Az élő zsűrizést követően a legjobb előadó elnyeri a Győr Város Zenei felfedezettje díjat, valamint egy videóklip készítési lehetőséget is kap Győr város jóvoltából.

Az izgalmas napot a Crazy Little Queen koncertje zárja. A harmadik napon a Hahó Együttes gyermekkoncertje, az Ataru Taiko ütős fellépése és a Besh o droM nagykoncertje, és egész napos gyermekjátékok várják a Dunakapu térre látogatókat.
A rendezvény fő célja hagyományosan a Rotary Club jótékonysági fröccskínálása, ezzel évek óta támogatják a Kazinczy Ferenc nevét viselő Szépkiejtési Versenyt, és más, karitatív jellegű törekvéseket is.

PROGRAMOK

2023. július 21., péntek
20:00 Nagy Feró és a Beatrice koncert

2023. július 22., szombat
16:00 A Színpadra fel! zenei tehetségkutató döntője
20:30 Crazy Little Queen koncert

2023. július 23., vasárnap
17:00 Az Ataru Taiko ütősegyüttes koncertje
18:30 A Zártosztály együttes koncertje
20:30 A Besh o droM koncertje

  • Helyszín: Győr, Dunakapu tér

© Győri Művészeti és Fesztiválközpont.