Skip to main content

RoseGold Esküvőszervezés – Takácsné Simon Niki

A jegyben járás és esküvőszervezés időszaka egy csodálatos, érzelmekkel teli utazás a jegyespárok számára. Felkészülés az esküvő napjára és ezáltal a közös életre. Azonban, mint az élet minden területén, az esküvőszervezés során is nehézségekbe ütközhettek, nem várt kihívások és döntési helyzetek adódhatnak, hiszen nem mindennapos feladat előtt álltok, a párok nagy része feltehetőleg először találkozik ezzel a hatalmas kihívással. Elvárások, hagyományok, intézendő feladatok sora áll előttetek egy igazi érzelmi hullámvasúttal ér fel ezen időszak. Sok menyasszony érzi úgy a szervezés során legalább egyszer, hogy „Bárcsak túl lennénk rajta!„. De ennek nem kell feltétlenül így lennie. Mai világunkban oly sok mindenért kell aggódnunk a mindennapi életünk során, legalább a jegyesség, az esküvőszervezés időszaka legyen felhőtlen örömökkel teli és nem pedig egy plusz stresszforrás az életetekben. Ehhez nyújt segítséget egy esküvőszervező. Álljatok a szervezés bármely pontján egy szervező képes levenni a terhet a vállatokról és hozzásegíteni Titeket az általatok elképzelt, megálmodott esküvőhöz. 
  • A szervezés elején, amikor azt sem tudjátok, hogyan álljatok neki az egésznek és a mozgalmas és elfoglalt mindennapjaitokba nem tudjátok hogyan beilleszteni a szervezéssel járó rengeteg intézni valót, tökéletes választás a teljes szervezés egy esküvőszervezővel. Ilyenkor csak a legjobb részek hárulnak rátok, a helyszín megtekintése, a menü- és tortakóstolás, a színek, hangulatok, zenék kiválasztása, minden egyéb teendőt a szervező átvállal. Fontos, hogy minden a Ti útmutatásaitok, döntéseitek és személyiségetek, stílusotok alapján történik, hiszen Ti vagytok a középpontban, a Ti nagy napotok megvalósításán dolgozunk közösen. Így áll össze egy jól megalapozott esküvő, a hozzá tartozó forgatókönyvvel, amely alapján az esküvőtök napját is zökkenőmentesen végig kísérem és koordinálom. Nektek csak egy dologra kell figyelni, a párotokra és a köztetek lévő szerelemre és így felhőtlen örömmel és jókedvvel tudjátok átélni a napot és tudtok a vendégeitekkel együtt ünnepelni.
  • Azoknak a pároknak, akik elkezdték ugyan a szervezést, de útközben elakadtak, nekik is nagy segítség lehet egy esküvőszervező, aki a szervezés során bármikor képes bekapcsolódni és segítő kezet nyújtani, helyére tenni a megválaszolandó kérdéseiteket és aggályaitokat, így összeállítva és lebonyolítva a nagy nap menetét. Számukra megfelelő segítség a részleges esküvőszervezés lehetősége.
  • Vannak párok, akik végigviszik a szervezés egészét, hiszen vannak, akik kifejezetten élvezik, hiszen nem vagyunk egyformák, de ilyenkor is jó a nagy napon biztos ezekben tudni azt, amit hónapokon keresztül szerveztetek, ehhez kitűnő választás az esküvői koordinátor segítsége, aki a forgatókönyv írástól kapcsolódik be a szervezésbe és segít, hogy az esküvő napján, amíg a pár készülődik és megéli a boldog perceket és együtt ünnepel a násznéppel, addig is minden rendben a megfelelő ütemben és időben történjen, pont úgy, ahogy azt elképzelték.
  • Keress bátran abban az esetben is, ha csak néhány kérdés tisztázásával is már azt éreznéd, hogy a szervezés a megfelelő mederben folyna, ilyenkor jól jön az esküvői tanácsadás, melyen az előre összeírt kérdéseitek megválaszolásra kerülnek.
Hiszem, hogy minden pár megérdemli a saját maga által elképzelt, zavartalan és boldogságban megélt esküvőt, hogy évek múltával, a házassági évfordulókon is csak a szép emlékek és boldog pillanatok jussanak az eszükbe. A szerelem él és az esküvői terveitek is!

Kapcsolatfelvétel