Ferenczi Tamás Esküvő dj illetve Ceremóniamester

Kedves Jegyespárok!

Engedjétek meg, hogy gratuláljak nektek leendő esküvőtök alkalmából! Ferenczi Tamás vagyok esküvő és rendezvény dj illetve ceremóniamester. Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, de van, amiben tudok segíteni nektek. Esküvő dj:
  • Több mint 20 éves lemezlovasi tapasztalattal rendelkezem,  8 éve már esküvőkön is zenélek. Repertoáromban a 70-es évektől napjainkig a legtáncolhatóbb zenék találhatók. Szívesen segítek vidám nyitótáncok elkészítésében is. Professzionális hang- és fénytechnikával kínálom szolgáltatásomat. 14 évig egy vidéki városi rádióban dolgoztam, mint műsorvezető és zenei szerkesztő. Ha kell, szívesen konferálok is, de nagyon fontos megjegyeznem, hogy ez nem a ceremóniamesteri feladatokat jelenti.
Ceremóniamester:
  • Amennyiben ceremónaimesterként kértek fel, akkor a legfontosabb feladatom, hogy nektek semmilyen technikai dologgal ne kelljen foglalkozni, csak gondtalanul éljétek meg életetek legszebb napját. A nagy napotok előtt közösen átbeszéljük, hogy mit is szeretnétek.Elkészítem nektek a pontos forgatókönyvet mely alapján levezénylem és ismertetem a legfontosabb eseményeket a násznéppel. Koordinálom a technikai szolgáltatókat (fotós, videós, dj…stb), hogy minden pillanatotok tökéletes legyen.
Véleményem szerint a jó ceremóniamesternek nem az a feladata, hogy a középpontban legyen, hanem, hogy minden gördülékenyen menjen, mintha a háttérben a legjobb barátotok segítené a nagy napotokat! Ha szimpatikusnak találtok, akkor keressetek a www.ferenczitamas.com oldalon, vagy személyesen október 1-2 között a győri esküvőkiállításon.

Kapcsolatfelvétel

© Győri Művészeti és Fesztiválközpont.