ELMARAD! – Győri Tavaszi Fesztivál – VELENCE – NÁPOLY … “andata e ritorno”

Kedves Vendégeink!

Az Operatív Törzs és a Magyar Kormány mai (2020. március 11.) bejelentése alapján – ami megtiltja a 100 fő feletti beltéri és az 500 fő feletti kültéri rendezvények megtartását – le kell mondanunk a Győri Tavaszi Fesztivál valamennyi rendezvényét.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel valamennyi jegyértékesítő intézmény határozatlan ideig zárva tart, így a Győri Tavaszi Fesztivál programjaira szóló jegyek visszaváltása jelenleg szünetel. A veszélyhelyzet visszavonását követően a jegyvisszaváltási információkról hivatalos oldalainkon keresztül tájékozódhatnak.

 

Megértésüket köszönjük!

Velencei rondó és nápolyi dalok fonódásban.

Domenico Menini – operaénekes, tenor
Denis Biancucci – zongoraművész
Gentjan Llukaci – hegedűművész

A koncertprogramban a rondót Gian Piero Reverberi, 20. századi olasz zeneszerző népszerű, velencei témájú kompozíciói alkotják. A darabokat a zenészek – Denis Biancucci zongorista és Gentjan Llukaci hegedűművész – a komponista művészetére jellemző “modern zenei ritmusban, barokkos zenei visszakacsintással”, izgalmasan virtuóz előadásban interpretálják.
A felcsendülő rondó-kompozíciók ölelésébe nápolyi dalokkal varázsol romantikus epizódokat a magyar koncertlátogatók előtt is ismert és kedvelt, nemzetközi elismertségű tenor, Domenico Menini.
A produkció néhány népszerű operaáriával teljesedik ki, így emlékezve minden idők legnagyobb tenorlegendájára, a Nápolyhoz ezer szállal kötődő Enrico Carusora.

Helyszín: SZE Egyetemi Hangversenyterem (egykori zsinagóga) (Győr, Kossuth Lajos utca 5.)
 
Belépő: 2.000,- Ft


Jegyek:
Látogatóközpont – Győr
Győr+ Média Pavilon

Online:
https://tixa.hu/Gyori-Tavaszi-Fesztival-VELENCE-NAPOLY-andata-e-ritorno
Facebook:
https://www.facebook.com/events/473665373309356/

dátum

2020 Már 28
Lejárt!

időpont

19:00 - 21:00

Helyszín

SZE Egyetemi Hangversenyterem (egykori zsinagóga)
Scroll to Top