ELMARAD! – Győri Tavaszi Fesztivál – Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra

Vendég: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Kedves Vendégeink!

Az Operatív Törzs és a Magyar Kormány mai (2020. március 11.) bejelentése alapján – ami megtiltja a 100 fő feletti beltéri és az 500 fő feletti kültéri rendezvények megtartását – le kell mondanunk a Győri Tavaszi Fesztivál valamennyi rendezvényét.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel valamennyi jegyértékesítő intézmény határozatlan ideig zárva tart, így a Győri Tavaszi Fesztivál programjaira szóló jegyek visszaváltása jelenleg szünetel. A veszélyhelyzet visszavonását követően a jegyvisszaváltási információkról hivatalos oldalainkon keresztül tájékozódhatnak.

 

Megértésüket köszönjük!

 
 
Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat.
Erre a turnéra két nagyon színes egyéniségű művészt hívott el magával muzsikálni, énekelni. Egyikük Pásztor Anna, az Anna & the Barbies frontasszonya, aki extravagáns stílusát, egyben nőies finomságait, költészetét, különleges energiáit viszi a színpadra, Vitàris Iván, az Ivan & the Parazol frontembere pedig mindig egy kis időutazásra hív fizimiskájával.
A dalok hangszerelése pedig a jazz, blues igazi, laza eleganciát közvetítő, klasszikus big band világba kalauzolja el a közönséget a fellépő művészek egyedi stílusával karöltve. Az estet azoknak ajánljuk, akik szeretik az ilyesfajta zenei csemegét és szeretnének igazi feltöltődést testileg-lelkileg.

 

Helyszín: Richter Terem
 
Belépő:
földszint: 3.500,- Ft,
erkély: 3.200,- Ft

 

Jegyek:
Látogatóközpont – Győr
Győr+ Média Pavilon
Richter Terem jegypénztár

 

Online:
https://tixa.hu/Gyori-Tavaszi-Fesztival-Toth-Vera-es-a-Budapest-Jazz-Orchestra-Pasztor-Anna-Vitaris-Ivan
 
Facebook:
https://www.facebook.com/events/223953998635253/

dátum

2020 Már 22

időpont

19:00 - 21:00

Helyszín

Richter terem
Scroll to Top