ELMARAD! – Győri Tavaszi Fesztivál – Csukás István: Utazás a szempillám mögött

Kedves Vendégeink!

Az Operatív Törzs és a Magyar Kormány mai (2020. március 11.) bejelentése alapján – ami megtiltja a 100 fő feletti beltéri és az 500 fő feletti kültéri rendezvények megtartását – le kell mondanunk a Győri Tavaszi Fesztivál valamennyi rendezvényét.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel valamennyi jegyértékesítő intézmény határozatlan ideig zárva tart, így a Győri Tavaszi Fesztivál programjaira szóló jegyek visszaváltása jelenleg szünetel. A veszélyhelyzet visszavonását követően a jegyvisszaváltási információkról hivatalos oldalainkon keresztül tájékozódhatnak.

 

Megértésüket köszönjük!

Zenés mesejáték két részben

Kinek nem voltak megvalósíthatatlan álmai?
Az álomdramaturgiára épülő mesejáték minden generáció gyermeki énjéhez szól. A réginek tűnő, de a mai napig aktuális Csukás István történet modernebb kivitelezésben, de régi értékek megtartásával mutatja meg a mese örök, halhatatlan erejét. A mesejáték egy magányos kisfiúról szól, aki féltve őrzött üveggolyóját hiába keresve elalszik. Az álombéli utazás során hősünket mesebeli lények kísérik, akiknek szeretete, barátsága és önfeláldozása katartikus szituációkba helyezik Lackót.
Hősünket egy hűséges kísérő, a Hangya kíséri és találkozik a szófacsaró Seregélyekkel, az izgő-mozgó-éneklő Nyulakkal, az igazmondó Vakondokokkal, a Sherlock Holmes-t idéző, kiérdemesült Sánta Kutyával, a csupaideg Pukkancs Egérrel és a titokzatos Keresztes Pókkal, mely figurák a természeti világot ötvözik mulatságos és költői módon az emberi természet esendő, ám mégis szerethető tulajdonságaival.

Ajánlott korosztály: 5 éves kortól

Helyszín: Vaskakas Művészeti Központ (Győr, Czuczor Gergely u. 17.)
 
Belépő: 1.500,- Ft


Jegyek:
Látogatóközpont – Győr
Győr+ Média Pavilon
Vaskakas Művészeti Központ

Online:
https://tixa.hu/Gyori-Tavaszi-Fesztival-Csukas-Istvan-Utazas-a-szempillam-mogott
 
Facebook:
https://www.facebook.com/events/190923955324176/

dátum

2020 Már 31
Lejárt!

időpont

17:00 - 19:00

Helyszín

Vaskakas Művészeti Központ
Scroll to Top