ELMARAD! – Győri Tavaszi Fesztivál – A hangok titkos élete

Családi beatbox színház iskolás kortól

Kedves Vendégeink!

Az Operatív Törzs és a Magyar Kormány mai (2020. március 11.) bejelentése alapján – ami megtiltja a 100 fő feletti beltéri és az 500 fő feletti kültéri rendezvények megtartását – le kell mondanunk a Győri Tavaszi Fesztivál valamennyi rendezvényét.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel valamennyi jegyértékesítő intézmény határozatlan ideig zárva tart, így a Győri Tavaszi Fesztivál programjaira szóló jegyek visszaváltása jelenleg szünetel. A veszélyhelyzet visszavonását követően a jegyvisszaváltási információkról hivatalos oldalainkon keresztül tájékozódhatnak.

 

Megértésüket köszönjük!

Fekete János Jammal fiatal magyar beatbox-művész hétköznapi életünk hangjaira, illetve azok vokális interpretációira építi fel előadását, melyben megtudhatjuk, milyen dramaturgiai és zenei dimenziók rejlenek a legegyszerűbb akusztikus jelekben is.
Egy ajtónyitás, egy fékezés, néhány fura koppanás, a zuhanyzóból folyó sűrű zaj. Mindennek a hangja utánozható szájjal? Összeáll ezek sokaságából egy történet? Vagy akár egy zenemű? És egy jó beat?
Iskolás kortól 99 éves korig.
 
Helyszín: Zichy-palota (Győr, Liszt Ferenc utca 20.)
 
Belépő: 2.000,- Ft
 
Jegyek:
Látogatóközpont – Győr
Győr+ Média Pavilon
 
Online:
https://tixa.hu/Gyori-Tavaszi-Fesztival-A-hangok-titkos-elete
 
Facebook:
https://www.facebook.com/events/490273074978374/

dátum

2020 Már 18

időpont

17:00 - 18:30

Helyszín

Zichy-palota
Scroll to Top