Belvárosi Gyerekudvar – Csukás István, Szántó Viktória: Ágacska

Csukás István – Szántó Viktória: Ágacska
(zenés bábjáték, ajánlott 4 éves kortól)

A mutatványos bábos színészpár gurulós kocsijával járja a világot – így érkeznek az előadás helyszínére is. Dalolnak, játszanak a szokott rendben, majd egyszer csak ellsik egy ág a föléjük magasodó fáról. Elkezdődik Ágacska csodás története, amely során a kancsali Dani kacsa, az állandóan röhögő Berci béka és a bátor Pöszke egérke elindulnak, hogy megkeressék az embert, aki tudomásuk szerint, ki tudja őket gyógyítani a bajukból. Útjuk során igaz barátságot kötnek, s a történet végére nem csak a kis állatok, de a nézők, s a játszók is igazi boldogságra lelnek.

Csukás István meséjét bábszínpadra alkalmazza: Szántó Viktória
Zeneszerző: Bakos Árpád
Tervező: Bodnár Enikő
Rendező: Érsek-Csanádi Gyöngyi

Szereplők:
Baranyai Anita
Tóth Mátyás

FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!
A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL AZ ESEMÉNYRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor a személyi igazolvánnyal együtt ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.
KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET AZ ELŐADÁSRA!
Kiskorú nézőink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel, vagy meghatalmazott kísérővel vehetnek részt a programon.

Kérjük együttműködésüket, köszönjük!

Jegyvásárlás 3 éves kortól szükséges.

Címkék:

dátum

2021 jún 22
Lejárt!

időpont

17:00 - 19:00

Résztvételi díj

1.000.- forint

Címkék

Kiemelt

Helyszín

Zichy-palota
Kategóriák
Scroll to Top