Barokk Bál

„Életöröm, játék, korabeli táncok”

 

Tavalyelőtti bálozók véleménye: 

“Csodálatos volt és nagyon örülünk, hogy ismét átélhettük. A helyszín, a díszítések, a menü, a program egyaránt magas színvonalú volt. ” 

 

Ha Győr, akkor barokk, ha barokk, akkor bál…
2020.
február 8-án Barokk Bál Győrben.

A győri báli szezon egyik legkülönlegesebb eseménye a 2020-ban 28. alkalommal megrendezésre kerülő Barokk Bál. A nem mindennapi élményt nyújtó farsangi bálon barokk és rokokó ruhákba öltözött vendégek, korabeli muzsika fogadja a résztvevőket. A bál helyszíne a város legszebb történelmi, művészeti emlékeinek egyike, a Zichy-palota. Az est a XVII–XVIII. századi zenék és táncok jegyében zajlik, a táncmester a kontratáncok világába vezeti be a bálozókat. A vendégeket korabeli barokk menüsor, játékos időutazás várja.

A bál látogatóinak nagy része barokk jelmezben érkezik. Akadnak olyanok, akik évről évre belekóstolnak ebbe a különleges élménybe. A korhű jelmezek és ruhák a Győri Művészeti és Fesztiválközpont jelmeztárából is kölcsönözhetők.

Ha csak egy rövid éjszakára is, de megérint bennünket a barokk kor varázsa…,

hiszen egész éjszaka korabeli zene szól, amit hazánk egyik legnagyszerűbb régizene együttese, a Musica Historica játszik. Természetesen itt nem a koncerttermek barokk muzsikájára kell gondolni, hanem arra a vidám és vérpezsdítő zenére, amire hajdanán is táncoltak a bálokon.

Részletes program hamarosan.

Időpont: 2020. február 8. 19:00
Vendégek érkezése: 18.00 órától
Belépőjegy ára: 14.000,- Ft
Dress code: estélyi ruha vagy barokk jelmez.
Jegyek vásárolhatók a Zichy-palotában.

 

További információ: az info@mufegyor.hu-n vagy a 96/311-316-os telefonszámon.

Címkék: , , ,

dátum

2020 feb 08 - 2020 feb 09

időpont

19:00 - 02:00

Helyszín

Zichy-palota
Kategóriák
Scroll to Top