Újabb enyhítések a Zichy-palotában

2021.07.06.

Győr Megyei Jogú Város Jegyzője által kiadott tájékoztatás szerint a Zichy-palotában tartott esküvői szertartásokon újabb enyhítő intézkedések lépnek életbe 2021. július 6. napjától.

“Magyarország Kormányának, a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete értelmében a hivatalban korábban elrendelt védelmi intézkedéseket a holnapi nappal hatályon kívül helyezem, azaz   –       a hivatalba érkezők tekintetében nem szükséges a testhőmérséklet ellenőrzés, –       a hivatalba érkezőktől nem elvárás a maszk használata, –       a hivatali dolgozók esetében sem megkövetelt a maszk használata,   azzal, hogy senki számára nem tiltható meg a maszk viselése.”

A házasságkötési szertartásokra érkező vendégeknek nem kötelező a maszk viselése, az épület látogatása ezen szertartások, valamint a kulturális rendezvények esetében sem köthető védettségi igazolvány meglétéhez.

© Győri Művészeti és Fesztiválközpont.