A palota termei

A palota termei

A palota légkondicionált díszes termei ideális környezetet biztosítanak a konferenciáknak, sajtótájékoztatóknak, művészeti és üzleti célú tanácskozásoknak, reprezentatív fogadásoknak, gálaétkezéseknek, valamint kulturális programoknak, hangversenyeknek és kiállításoknak.

A termek igény szerint bérbe vehetők. 3-3 egybenyitható termünk méretei a következők: 26, 37, 60 m2 illetve 73, 34, 30 m2. Ültetett állófogadások és ültetett vacsorák esetén 150-170 főt tudunk elegáns körülmények között székkel kínálni. Állófogadások esetén a palota befogadóképessége 200-250 fő.

 

Rózsás szalon
Mérete: 20 m²

Rózsás szalon előtere
Mérete: 30 m²

Nagy terem
Mérete: 66 m²

Tükrös szalon
Mérete: 58 m²

Kék Szalon előtere
Méret: 30 m²

Kék Szalon
Méret: 23 m²

Köves terem
Méret: 36 m²

 

Házasságkötés esetén

Kék Szalon
(max: 5 fő ; menyasszony, vőlegény, 2 tanú, 4 ülőhely számukra + anyakönyvvezető)

Rózsás Szalon
(max: 11 fő ; menyasszony, vőlegény, 2 tanú, 4 ülőhely számukra + anyakönyvvezető, + 6 hozzátartozó,(akiket nem tudunk leültetni)

Tükrös Szalon
(max. 40 fő ; menyasszony, vőlegény, 2 tanú, számukra 4 ülőhely, + anyakönyvvezető, + 35 ülőhely a násznép számára)

Nagyterem
(max. 105 fő ; menyasszony, vőlegény, 2 tanú, számukra 4 ülőhely, + anyakönyvvezető, + 100 ülőhely a násznép számára)

Az esküvői ceremóniára kiválasztott teremnél a megadott befogadó képesség hozzájárul ahhoz, hogy egy ilyen életre szóló esemény méltó körülmények között valósulhasson meg. Amennyiben az esküvő napján az előre jelzettnél nagyobb létszámú vendég jelenik meg, lehetőség van egy nagyobb terem igénybe vételére, ha a helyszínen készpénzben rendezik a különbözetet. Aki ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, akkor az ünnepélyesség megőrzése érdekében csak annyi vendég mehet fel a kiválasztott terembe, amennyi a fentiekben jelzett befogadóképesség. A többi vendég várakozhat az aulában a ceremónia végéig.