Védd a helyit, vedd a kisalföldit!

Időpont
2018-08-05 - 2018-08-05
Helyszín
Győr, Dunakapu tér
Kezdés időpontja
2018-08-05
Zárás időpontja
2018-08-05

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Kisalföld bemutatja Védd a helyit, vedd a kisalföldit! - Kisalföldi termelők portékáinak népszerűsítése.

Időpont: 2018. augusztus 5. (vasárnap) 8.00-13.00
Helyszín: Dunakapu tér – Győr

 

10:00 Buborék együttes interaktív gyermekkoncertje

A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk - játékos formában - a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

Az interaktív koncertek hangulatát tovább fokozza a zene mellett tavasszal és nyáron a millió szappanbuborék, télen pedig az együttes akár hóeséssel és egy igazi hócsatával várja a gyerekeket.

 

 11:30 WENK FUNKover zenekar koncertje

Zenekarunk 2010-ben alakult. Kihasználva Németh Gergely kollégánk kiapadhatat­lan ötletáradatát, és igazodva a közönség igényeihez, létrehoztuk a saját magunk hangzását feldolgozáso­kon keresztül. A cél az volt, hogy egy olyan középutat találjunk, mely a könnyedebb műfaj kedvelői számára is befogadható, de a jazz-kedvelő közönség is meg­találja benne a hangszeres virtuozitást: a pop zenét jazzesítjük, a jazzt poposítjuk, ez pedig félúton találko­zik a Wenk hangzásban.

 

 

 

A műsorváltozás jogát fenntarjuk!