31!- 3 folyó, 1 sziget, összművészet

Időpont
2019-07-12 - 2019-07-14
Helyszín
Győr, Radó-sziget
Kezdés időpontja
2019-07-12
Zárás időpontja
2019-07-14

31!- 3 folyó, 1 sziget, összművészet
Győr, Radó-sziget
2019. július 12-14.


 

 

 

 

 

 

További információk: www.31gyor.hu


2019. július 12-14.
Helyszín: Radó-sziget, Vársétány, Bécsi kapu tér
Szervező: Győri Művészeti és Fesztiválközpont
További infó: www.31gyor.hu
Facebook: www.facebook.com/31gyor
Instagram: 31_gyor

 

Programfüzet

31 féle életérzés a 31! happening Győrben

    

Számos élménnyel leszel gazdagabb, ha részt veszel július 12-14. között a 31! -3 folyó, 1 sziget, összművészet happening-en Győrben, a Radó-szigeten.
Hogy le ne maradj ezekről az élményekről, most sorra vesszük őket.

Rengeteg zene

A #FUNtime Nagyszínpadon gazdag zenei kínálat várható, fellép többek között a Bagossy Brothers Company, a Kaukázus, a PASO, az aurevoir., a The Carbonfools és a Soulwave. Árnyas fák alatt, lampionok hangulatos fényei mellett igazi, egyedülálló koncertélmények várnak rád és a barátaidra.

Hiphop tánc

„Őrületes hangulat, felejthetetlen élmények, fantasztikus kezdeményezés” ‒ így jellemezték Magyarország élvonalbeli hiphop táncosai az első 31! happening-et. A hiphop lényege az önkifejezés, a zene lüktetésének visszaadása, figurakészlete változatos és a koreográfiák gyakran improvizációs úton születnek. Gyere és légy részese a workshopoknak, bemutatóknak, versenyeknek és szurkolj a kedvenceidnek!

Fények, fények, fények

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy fényekbe és színekbe csomagoljuk a helyszínt. Sötétedés után megelevenedik a csodálatos Atlantisz a győri Püspökvár falán. Titkok öltenek formát és fényeket a Bécsi kapu téren. Az évnek csak ebben a szakaszában látható egy különleges, egyedi, alapvetően rejtőzködő organizmus, a fénylő “Győri Juhar”, amely ezeken az éjszakákon megnyitja a tudás kapuját, mely egészen lélegzetelállító, holografikus látványt nyújt. Újjáéled a Radó-szigeten található Vénusz-szobor, az ősi istennő legendája interaktív szoborvetítésünk által. Hatalmas, világító virág fényinstalláció is a helyszínre érkezik, ahol a szirmokat a barátaiddal zárhatod és nyithatod.  Óriás vízililiomok nyílnak a Rába folyón, melyeknek a színeit Te változtathatod egy applikáció segítségével.  Felejthetetlen élmények várnak, amiket kár lenne kihagyni!

Közösségi élményfestések

Hozzánk nem kell különösebb rajztudás, csak a kreativitásod, a fantáziád és a jókedved. Hagyd a lenyomataidat a molinóinkon, és járulj hozzá a 31! közösségi alkotásához.
 


Gyere el Győrbe, és légy részese Te is a 31! életérzésnek! :)

További infók: www.31gyor.hu. Kövess minket Facebook-on és Instagram-on is!